Sign up for free and start using Tildee with great new features About  About Sign up ! Login Get more of Tildee  Advanced
What would you like to see ?  What's New The Best tutorials

Kidblog

Profile
Bronze user
Last modification by musicaade
June 2, 2015, 5:00 pm → version: 6
Language: English
Average rating:
Kidblog 5 by 5 users
Viewed: 2210 times

1

tildee tutorial imageBenvinguts a Kidblog, un programa que us ajudarà a crear i gestionar els diferents bloc d'aula que anireu creant dia a dia.

2

tildee tutorial imagePer tornar al teu blog de Kidblog selecciona el teu nom, posa el teu correu i contrassenya i fes clic a "Log in"

3

tildee tutorial imageVeuràs el teu nom dins de "Blog directory" i també els de tots els teus companys. Hem bloquejat l'accés al blogs dels companys, per tant no hi pots accedir. 

4

tildee tutorial imagePer poder començar a publicar has de clicar a New Post.

5

tildee tutorial imageL'escriptori de Kidblog és molt clar. Hi ha eines de text (mida, tipus i color de la lletra). També hi pots posar so, imatge i vídeo i enllaços a alguna web.
Si vols treballar més cómodament pots fer la pantalla més.

6

tildee tutorial imagePer publicar el teu treball, has d'anar a "Publish". Abans de publicar pots veure com ha quedat clicant a "Preview". Si només el vols guardar per revisar-lo més tard has d'anar a "Save Draft". No t'oblidis de seleccionar alguna categoria de la llista i escriure un "Tag", això serveix per classificar els articles segons el tema.

7

tildee tutorial imagePer canviar o modificar el teu perfil, has de clicar el teu nom.

8

Veuràs que pots canviar el teu nom, el nom del teu bloc,  també pots posar una imatge o un avatar.

9

tildee tutorial imagePer posar una imatge o avatar has d'anar a "Change avatar". Pots triar una imatge del teu ordinador o triar-ne una de predeterminada.
Rating
What do you think about this tutorial ?
Comments