Sign up for free and start using Tildee with great new features About  About Sign up ! Login Get more of Tildee  Advanced
What would you like to see ?  What's New The Best tutorials

Thinglink

Profile
Bronze user
Last modification by musicaade
February 21, 2016, 10:47 am → version: 7
Language: Catalan
Average rating:
Thinglink 4 by 11 users
Viewed: 5738 times

1

tildee tutorial imageEn primer lloc entrem a la web the Thinglink (https://www.thinglink.com/). Completem l'entrada a la web amb el nostre nom, el nostre correu d'institut i una contrassenya.

2

tildee tutorial imageFem clic a create i el primer que hem de fer és seleccionar una imatge.

3

tildee tutorial image

Podem fer-ho des de un fitxer del nostre escriptori, Facebook, Flickr o buscant-la en una pàgina web

4

tildee tutorial imageA continuació veurem la imatge que hem pujat a l'esciptori. Ja podem començar a posar-hi contingut. Fem clic a la imatge i anem a "Edit"

5

tildee tutorial imageFem clic en el lloc de la imatge on vulguem afegir un enllaç i s'obre una petita finestra amb l'opció del Link o enllaç web, l'espai per posar-hi la Descripció i l'Icona que apareixerà en la imatge. Per afegir nous continguts fem clic en un altre punt de la imatge i tornem a fer el mateix.

6

tildee tutorial imagePodem treballar de manera col·laborativa dues persones a la vegada. Per fer-ho hem d'anar a Settings (situat al marge inferior esquerre)


7

tildee tutorial imagePodem seleccionar el tipus d'Icona que vulguem (actualment només limitat a la tria de colors en la versió gratuïta)

8

tildee tutorial imageUn cop acabat el treball anem a "Save" per guardar el treball.

9

tildee tutorial imagePer compartir el vostre treball teniu dues opcions: copiar la URL o copiar el codi embed per posar-lo directament en un bloc o espai web.
Rating
What do you think about this tutorial ?
Comments