Sign up for free and start using Tildee with great new features About  About Sign up ! Login Get more of Tildee  Advanced
What would you like to see ?  What's New The Best tutorials

Tutorial Grooveshark

Profile
Bronze user
Last modification by musicaade
February 6, 2015, 5:02 pm → version: 3
Language: Catalan
Average rating:
Tutorial Grooveshark 0 by 0 user
Viewed: 2116 times

1

tildee tutorial image

Què és Grooveshark? És un reproductor de música online, que  permet fer una llista de reproducció (una "playlist") amb la música que es vulgui.

2

tildee tutorial image

Entrem a la pàgina de Grooveshark (http://grooveshark.com ). A la part superior dreta trobem "Ingresa" (si ja tenim un compte) o "Crear una cuenta". Posem un correu, una contrassenya i un nom d'usuari.

3

tildee tutorial imageUn cop acceptades les Condicions d'ús, trobarem l'opció de crear una llista de reproducció a la part superior dreta de la pantalla.


4

tildee tutorial imageCliquem "Crear Playlist" i ens sortirà una finestreta que hem d'emplenar amb el nom de la llista de reproducció i una breu descripció. Un cop creada ens apareixerà el nom a la barra lateral dreta.


5

tildee tutorial imageSeguidament podem començar a buscar cançons. Per fer-ho, hem de posar el títol de la cançó, autor o gènere a la finestreta que trobarem a la part superior central de la pantalla.


6

tildee tutorial image

Anirem trobant les cançons escollides a la part inferior de la pantalla. Les podem escoltar o eliminar si no ens agraden.

7

tildee tutorial imageA continuació, tornem a la barra superior lateral dreta i cliquem al nom que li hem donat a la nostra llista.


8

tildee tutorial imageEl següent pas és arrossegar les cançons a la part central de la pantalla, on hi ha la nostra llista. Sabrem que ho estem fent bé perquè ens sortira una petita creu de color verd mentre l'estem arrossegant.


9

tildee tutorial image

Podem canviar l'ordre de les cançons (clicant mantingudament damunt del nom de la cançó i arrosegant) i també en podem eliminar alguna si no ens agrada.

10

tildee tutorial imageUna vegada finalitzada la "play-list" podem compartir.


11

tildee tutorial image

També la podem embedir al nostre bloc mitjançant el codi embed. Per fer-ho hem d'anar a "Incrustar"

12

tildee tutorial image

Podem triar el color i la mida de la nostra llista. Un cop finalitzat copiem el codi HTML i ja el podem posar al bloc. Clicant a "Vista Prèvia" podrem veure com ha quedat.

Rating
What do you think about this tutorial ?
Comments