Sign up for free and start using Tildee with great new features About  About Sign up ! Login Get more of Tildee  Advanced
What would you like to see ?  What's New The Best tutorials

Tutorial Kizoa

Profile
Bronze user
Last modification by musicaade
March 29, 2012, 7:41 am → version: 4
Language: English
Average rating:
Tutorial Kizoa 0 by 0 user
Viewed: 1224 times

1

tildee tutorial imageObre un compte amb Kizoa. Has d'anar a http://www.kizoa.es

2

tildee tutorial imageVes a "Crear diapositivas"

3

tildee tutorial imageVes a "Abrir Kizoa"

4

tildee tutorial imageFes clic a "Nuevo"

5

tildee tutorial imageVes a Buscar fotos. Ho pots fer des d'arxius del teu ordinador o des de Facebook.

6

tildee tutorial imageSelecciona els arxius. Un cop els hagis seleccionat tots, prem "Abrir" i els podràs pujar tots alhora.

7

tildee tutorial imageUn cop ja s'hagin pujat (t'hauràs d'esperar una estona segons el nombre d'arxius), el següent pas és "Crear una pel·lícula".

8

tildee tutorial imageVeuràs que un cop estiguis a "Crear diapositvas" se t'obre tot el ventall d'eines per treballar amb el teu document: Transicions, Efectes, Text, Animacions, Música

9

tildee tutorial imageAmb l'eina de "Fotos" podràs arrossegar i posar en l'ordre que tu vulguis les diferents fotografies. També pots repetir la mateixa imatge tornant a arrossegar-la en un altre lloc.

10

tildee tutorial imageAmb les transicions aconsegueixes diferents maneres de passar una diapositiva a l'altra. Fixa't que n'hi ha de diferents tipus.

11

tildee tutorial imageVes amb compte! Com amb la resta d'eines, tens l'opció de triar transicions "Gratis" o transicions "Premium". Si n'has triat alguna de Premium, en acabar hauràs de pagar per tot el que hagis utilitzat.

12

tildee tutorial imageAmb l'eina "Transicions" aconsegueixes diferents maneres de passar d'una imatge a l'altra

13

tildee tutorial imagePer posar text, has d'anar a l'eina de "Texto" i arrosegar el tipus de text damunt la imatge.

14

tildee tutorial imagePer escriure has de fer doble clic damunt la "T" que hi ha al costat de la imatge. Pots triar el tipus, el color i la mida de la lletra. També pots triar el lloc on vols que estigui el text (al mig de la foto, a peu de foto...)

15

tildee tutorial imageL'últim que ens queda per posar és la "Música". El programa ens ofereix de manera gratuïta un munt de cançons de diferents estils. Només cal triar i arrossegar damunt la imatge, la música que hagis triat. Ve en compte amb l'opció "Agregar mi música", és una opció Premium que et permet posar la teva pròpia música però NO és gratuïta.

16

tildee tutorial imageL'últim pas és "Guardar" el teu projecte. Pots veure com ha quedat clicant a "Ver mi diapositiva"
Rating
What do you think about this tutorial ?
Comments