Sign up for free and start using Tildee with great new features About  About Sign up ! Login Get more of Tildee  Advanced
What would you like to see ?  What's New The Best tutorials

Compose your music

Profile
Bronze user
Last modification by musicaade
January 28, 2012, 1:38 am → version: 5
Language: English
Average rating:
Compose your music 3 by 7 users
Viewed: 1391 times

1

tildee tutorial imagePer començar a escriure hem de tenir en compte quin nivell volem. El nivell principiant té figures més senzilles i en el nivell avançat hi ha més figures i els ritmes són més complexos.

2

tildee tutorial imageCliquem l'ajuda visual: ens dirà on hem de col•locar les notes. Si no ho fem així, la nota no es quedarà "enganxada" en el pentagrama. Sabrem que ho fem bé, perquè la nota està de color verd.

3

tildee tutorial imageAbans d'escriure hem de tenir en compte el compàs (4/4) i el nombre de figures que hi caben. En anglès les notes tenen un nom diferent (rodona:whole note; blanca: half note; negra:quarter note i els silencis:rest) però el símbol és el mateix.

4

Per començar a escriure l'unic que hem de fer és arrossegar (drag) la figura o el silenci al pentagrama. L'ajuda visual ens dirà on els hem de deixar. Cada compàs ha de tenir quatre pulsacions.

5

tildee tutorial imageUn cop acabat podeu escoltar-ho (play), tornar-ho a fer(start-over) o enviar-ho a algún amic (send to my friend).
Rating
What do you think about this tutorial ?
Comments