Sign up for free and start using Tildee with great new features About  About Sign up ! Login Get more of Tildee  Advanced
What would you like to see ?  What's New The Best tutorials

Com fer un còmic amb Pixton

Profile
Bronze user
Added by musicaade
February 4, 2012, 9:53 am → version: 1
Language: English
Average rating:
Com fer un còmic amb Pixton 0 by 0 user
Viewed: 1922 times

1

tildee tutorial imageEntreu a Pixton.com amb les dades d'usuari i contrassenya que ja sabeu. A la part superior trobareu crear un còmic en 4 passos. Heu de clicar "crear un còmic"

2

tildee tutorial imageUs sortirà una pàgina on podreu triar el tipus de còmic. Trieu "Còmic Rapid"

3

tildee tutorial imageEsculliu el tipus de plantilla que vagi més d'acord amb la història que vulgueu explicar. Podeu triar entre: "At a Restaurant", "Watching TV"....

4

tildee tutorial imageEsculliu els personatges. De moment en podeu triar dos. Més endavant ja us donarà la possibilitat d'afegir-ne més.

5

tildee tutorial imageUn cop s'hagi carregat la tira de còmic, podeu començar a crear la història escrivint el diàleg entre els personatges. Podeu afegir personatges, bafarades de diàleg, elements decoratius...

6

tildee tutorial imageTambé podeu modificar tota l'expressió facial i fer primers plans. Per fer-ho heu de fer doble clic damunt de la part de la cara que es vulgui modificar.

7

tildee tutorial imageSi voleu modificar el tamany i el tipus de la lletra, ho heu de fer fent doble clic damunt del text.
Després d'escriure-ho tot i fer tots els canvis, heu de donar l'ordre de guardar i continuar.

8

tildee tutorial imageFinalment surt la pàgina de configuració del còmic. Poseu un títol al vostre treball, categoria lliure i el publiqueu.
Rating
What do you think about this tutorial ?
Comments